Halloween Costume ideas 2015
Suplementi Prodaja

Treninzi Ishrana Suplementacija sve na jednom mestu ..

Šta jesti za doručak?

Pratite nas!!

Ako ti se svidja tekst klikni LIKE ..

Šta jesti za doručak?

Za sve one, koji vole "teške" doručke, evo informacije iz nedavnih istraživanja, koja su pokazala da je potrebno uzeti u obzir koliko ugljenih hidrata uključiti u prvi obrok u danu. Baš kao i drugi obroci u danu, takođe i vaš doručak se mora temeljiti na vašim trenutnim ciljevima, koje želite postići.




Doručak trebate pripremiti sa radošću i užitkom te paziti da vam ne postane rutina. Naročito se preporučuje visoko proteinska ishrana sa umerenom količinom masnoća iz triglicerida srednjeg lanca (MCT ulje). Ljudsko telo može ove masnoće lakše i brže da svari, stoga ne opterećuju probavni sistem.

Dakle, zašto uključiti MCT ulje u vaš doručak?  Zato, jer se lako apsorbuje i za razliku od konvencionalnih triglicerida, koristi se jedino za energiju. MCT ulje poveća nivo hormona rasta u telu, telo troši više masnoća za energiju i ubrzava metabolizam. Ako konzumirate MCT ulje za doručak, pripremićete vaše telo na potrošnju masnoća kao gorivo tokom celog dana.
Nedavna istraživanja su pokazala da je doručak obogaćen proteinima u odnosu na doručak, koji osim proteina uključuje i ugljene hidrate, više "anaboličan", jer značajno poveća nivo hormona rasta. A hormon rasta je bitan u izgradnji mišićne mase.

Post a Comment

MKRdezign

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget