Halloween Costume ideas 2015
Suplementi Prodaja

Treninzi Ishrana Suplementacija sve na jednom mestu ..

TRENING ZA CELO TELO U 20 MINUTA

Pratite nas!!

Ako ti se svidja tekst klikni LIKE ..

TRENING ZA CELO TELO U 20 MINUTA




Dva kruga – jedan žestoki trening za cijelo tijelo. U ovom programu, kompletirat ćete dva odvojena kruga od po četiri vježbe. Sve su vježbe u osnovi već viđene i ne biste trebali imati problema s njima. Srednje napredni mogu bez problema započeti s ovakvim treningom i vrlo brzo očekivati rezultate.
Ako ovaj trening želite koristiti ujedno i kao tjedni program, onda izaberite dva ili tri neovisna dana kada ćete ga izvoditi (npr. ponedjeljak, srijeda i subota).
Možete ga koristiti i u kombinaciji s osnovnom podjelom tijela dijelove. Ako na primjer, ponedjeljkom radite prsa i leđa, noge utorkom, ramena i trbušne mišiće četvrtkom, a ruke petkom, onda ovaj trening možete upotrijebit kao dodatni booster (Ovakav pristup podupiremo samo kada ste na definiciji, ne i kada ste na masi!).

Vežba Serije Ponavljanja
Prvi krug:
Veslanje šipkom u pretklonu 2 10
Nožni potisak 2 10
Ležeći nožni pregib 2 10
Trbušnjaci 2 15
Drugi krug:
Ravni bench press šipkom 2 10
Stojeći potisak šipkom 2 10
Pregib šipkom 2 10
Ležeći francuski potisak 2 10
Prvi krug prođite dva puta, a onda se prebacite na drugi. Ne odmarajte između vježbi unutar kruga, a između krugova odmarajte oko jedne minute.

1. krug

Veslanje šipkom u pretkolonu

Početak: Nagnite se prema naprijed tako da vam torzo bude paralelan s podom, a prsa podešena tako da vam leđa još uvijek tvore prirodan luk. Šipku primite normalnim hvatom, malo šire od ramena.
Pokret: Energično privucite šipku prema trbuhu, snažno kontrahirajte latove i mišiće donjeg dijela leđa, a zatim polagano i kontrolirano spustite šipku do potpune ekstenzije ruku.

Nožni potisak

Početak: Započnite vježbu sa stopalima oslonjenim na ploču u širinu ramena.
Pokret: Polako spuštajte težinu primičući koljena prsima do točke kada osjetite istezanje kukova. Leđa držite čvrsto pritisnuta o naslon kroz cijeli opseg pokreta. Zaustavite se na trenutak prije nego težinu ponovno petama potisnete u početni položaj.

Ležeći nožni pregib

Početak: Lezite na spravu licem prema dolje. Namjestite rolice tik iznad Ahilove tetive, a koljena neposredno na kraj klupe. Primite se za klupu ili njezine ručke kako biste stabilizirali tijelo. Držite koljena lagano savijena kako biste spriječili eventualnu pre-ekstenziju, a samim time i ozljedu.
Pokret: Podižite stopala prema gluteusu snažnim, ali odmjerenim pokretom. Stisnite mišiće u gornjem položaju, a zatim se vratite u početni. Držite bedra na klupi; ukoliko im dozvolite da se odignu, preuzet će opterećenje namjenjeno stražnjoj loži. Kako biste se natjerali na to, napravite mali mentalni trik. Zamislite ložu kao biceps koji pri svakom ponavljanju želite što jače stisnuti.

Trbušnjaci

Početak: Lezite na pod, podignite koljena, leđa i stopala čvrsto na tlu.
Pokret: Držite ruke iza vrata i polako se počnite dizati tako da se ramena i gornji dio leđa odvoji od poda. Zadržite se u gornjem položaju za jedno ponavljanje, a zatim se polako vratite na početak, osiguravajući da vam je i negativni dio pokreta spor i analogan pozitivnom.


2. krug

Ravni bench press šipkom

Početak: „Potisci šipkom su glavni graditelji mišića“, kaže Dexter. „Uvijek ih izvodim prve tako da mogu koristiti što veće težine i što više intenziteta.“ Lezite na leđa i postavite stopala ravno na pod. Primite šipku normalnim hvatom malo širim od ramena.
Pokret: Podignite šipku iz ležaja i lagano je spustite prema prsima. Držite prsa poravnatima s laktovima koji neka budu usmjereni u stranu. Kada šipka dotakne prsa, potisnite je eksplozivno prema gore, sve do točke neposredno prije zaključavanja laktova

Stojeći potisak šipkom

Početak: Primite šipku nathvatom malo šire od ramena. Postavite je na gornji dio prsnog koša.
Pokret: Potisnite šipku ravno iznad sebe, zaustavljajući se tik prije zaključavanja laktova. Spustite šipku u početni položaj i krenite s novim ponavljanjem.

Stojeći pregib šipkom

Početak: Lagano savijte koljena i raširite stopala. Primite šipku običnim hvatom u širini ramena. Uvucite i napnite trbušne mišiće, stacionirajte laktove. Neka vam šipka pomalo dodiruje bedra.
Pokret: Polako dižite šipku u luk prema ramenima, a istovremeno i izdišite. Nemojte zamahivati šipkom. Zadržite se u gornjem dijelu pokreta, stisnite bicepse, a zatim kontrolirano vratite šipku do skoro početne pozicije. Ne dižite šipku kompletno do ramena i ne dopustite da vam se osloni na bedra prilikom ponavljanja kako bi održali konstantnu tenziju na ciljani mišić.

Ležeći francuski potisak (stopala na klupi)

Početak: Lezite na ravnu klupu držeći Z-šipku ispruženu iznad sebe.
Pokret: Držeći nadlaktice što je moguće mirnijima i pregibanjem samo u laktovima, spustite šipku na čelo, a zatim je vratite u prvotni položaj.

Post a Comment

MKRdezign

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget