Halloween Costume ideas 2015
Suplementi Prodaja

Treninzi Ishrana Suplementacija sve na jednom mestu ..

DO PAKLA I NATRAG: IZGRADNJA MONSTRUOZNIH LEĐA

Pratite nas!!

Ako ti se svidja tekst klikni LIKE ..

DO PAKLA I NATRAG: IZGRADNJA MONSTRUOZNIH LEĐA


Dorian govori o svojoj visoko intenzivnoj tajni izgradnje monstruoznih leđa.
U jednom izdanju vrlo poznatog časopisa, Dorianova su leđa rangirana kao druga najbolja svih vremena poslije Ronniea Colemana. Međutim, na kraju tog članka autori su se ipak ogradili od takvog poretka jer činjenica je da svatko može pronaći barem jedan dovoljno snažan argument zašto bi baš Dorian trebao biti na prvome mjestu.
Šesterostruki Mr. Olympija (1992-1997), britanski „Dozer“ poznat je po svojim brutalnim i visoko intenzivnim metodama treninga: nizak volumen i maksimalno zalaganje gdje se radne serije izvode do otkaza, pa čak i preko njega. Njegove ideje o treninzima leđa i tipična rutina koju je koristio za vrijeme pripreme za Olympiju su opisane. Prikazane su samo radne serije, a obično je za zagrijavanje izvodio jednu ili dvije serije svake vježbe.

YATES O TRENINGU LEĐA
  • Da imam tajnu o ovoj temi, to bi sigurno bili Nautilus pulloveri. Stvarno ih osjećam u vanjskim latovima. Na jednom treningu izvodim ovu vježbu, a na drugom Hammer povlačenja prema dolje.
  • Za vrijeme veslanja šipkom, tijelo držim pod kutem od 70 stupnjeva u odnosu na pod. Što sam uspravniji, donji dio leđa se manje napreže, a ja sam u najsnažnijoj poziciji za rad na latovima. Nastojim gornji dio tijela držati što mirnijim, ali prilikom maksimalnih težina neophodno je lagano zamahnuti kako bih izvukao ponavljanje.
  • Mislim da obrnutim hvatom bolje izoliram latove. Neki će reći da im onda više rade bicepsi. Izaberite ono što vam najbolje paše.
  • Svoje treninge leđa za Olympiju sam završavao mrtvim dizanjem i držao se nekih 200 kilograma. To je manje nego što sam koristio za veslanja šipkom i nisam pokušavao nikoga impresionirati. Jedino što sam htio učiniti bilo je utegnuti leđa, povezati ih u skladnu cjelinu, istesati u trokut i nadam se da neću biti bahat ako kažem da sam u tome i uspio.
DORIANOV TRENING LEĐA

Hammer povlačenja prema dolje ili Nautilus pulloveri 1 8-10
Veslanje šipkom obrnutim hvatom 1 12
Jednoručno hammer veslanje 1 8-10
Jednoručno veslanje kablovima obrnutim hvatom 1 12
Leđna ekstenzija 1 8
Mrtvo dizanje 1 8

Post a Comment

MKRdezign

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget